Jouw job ook in de kijker om meer opdrachtgevers te vinden? | ape

What's a Meet & Greet?


YOUR STORY

Je hebt net je eerste baan achter de rug en je bent nu begonnen aan je tweede. Het is het niet... Je wordt er niet blij van en gaat vaker met tegenzin dan met zin naar je werk. Je overtuigt jezelf dat het erbij hoort en dat er geen banen zijn waar je gelukkig van wordt. Toch niet voor jou...

Je bent freelancer en je bent voor jezelf begonnen om je eigen uren in te richten, je eigen dagen te bepalen en je eigen werk te kunnen doen. Maar elke dag merk je dat er minder en minder uren over zijn voor je privéleven, je haast je van klus naar klus en je verdient niet de centen die je graag zou willen.

Of je nu werknemer of freelancer bent, iedereen wil graag een werkleven met voldoening, geluk en ja ook centen.


THIS IS YOU

★ Je bent werknemer en vindt je baan niet zo leuk

★ Je bent op zoek naar de job van je leven

★ Je bent freelancer maar je merkt dat het niet loopt zoals je het graag wilt

★ Heb je veel stress maar jij denkt dat een burn-out jou niet overkomt...


OUR SOLUTION

Het is onze droom om iedereen te helpen bij een mogelijke job match. Dat doen we voornamelijk door eerst te kijken naar wie je bent, wat je leuk vindt en waar jij gelukkig van wordt.

Iedere week tijdens onze Meet & Greet kiezen wij de meest avontuurlijke, passionele en enthousiaste professionals uit om een gratis een aantal workshops te mogen volgen.

Daarna treed je toe in onze online community en kan jij jezelf en jouw talenten in de spotlight zetten. Onze partnerbedrijven zijn altijd op zoek naar nieuw talent en misschien wel naar jou!


A PERFECT MATCH

En zoals we jou selecteren, selecteren we ook onze partner bedrijven. Zo hebben wij zeker de leukste en meest innovatieve partner bedrijven van België. En maak jij altijd kans op een goeie match tussen jouw persoonlijkheid en hun bedrijfscultuur.

Je hoeft natuurlijk niet op zoek te zijn naar een nieuwe baan. Iedereen mag zichzelf en zijn of haar talent delen in onze online community.


Dus! Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor onze Meet & Greet met ape!