You are a company


YOUR STORY

Het vinden van het juiste personeel is een kunst. Vaak wordt er heel veel tijd en moeite gestoken in het maken van de juiste vacature of heb je daar precies helemaal geen tijd voor. In beide gevallen moet je daarna een lang en vermoeiend recruitment proces door om de juiste werknemer te vinden. Soms een succes en soms ook niet.


OUR SOLUTION

ape zorgt ervoor dat jij de professionals vindt die bij jouw bedrijf passen. En niet alleen professionals die de juiste skills hebben, maar ook de juiste mindset. Professionals die graag bijdragen aan het grotere plaatje en die niet bang zijn om een avontuur aan te gaan. ape coacht begeleid en creëert een mogelijke match voor Professionals die aansluiten bij de kernwaarden van ape. Professionals die avontuurlijk en nieuwsgierig zijn, een growth mindset hebben, openstaan voor nieuwe ideeën en graag andere enthousiasmeren voor hun werk en jouw bedrijf. Klinkt fantastisch toch?


WHAT'S IN IT FOR YOU

★ Bekijk wekelijks de nieuwe instroom van professionals

★ Krijg toegang tot een poule van gecoacht talent

★ Plaats onbeperkt vacatures online

★ Ontmoet onze professionals tijdens onze events

★ Vraag een persoonlijke briefing aan


THE PERFECT MATCH

ape matcht de persoonlijkheid van de professionals aan jullie bedrijf. Dat is waar het bij ape om draait! Via ons online platform vind je jouw toekomstige professionals en dat voor een heel zacht prijsje.


FREE

We hebben ook een gratis formule, waar jij je bedrijf in de spotlight kan zetten door een account bij ons aan te maken. Ook al een heel mooie start van een partnership met ape. Maar je krijgt natuurlijk geen inzicht in onze professionals en je mag geen vacatures plaatsen. Wil je toch van alle voordelen genieten, dan mag je altijd overstappen naar onze €250, - euro per maand formule.