The Beginning

Geïnspireerd door haar besluiteloze omgeving, start Caroliene in 2015 haar eerste eigen bedrijf. Ze begint een online community waar een gelukkig werkleven belangrijker mag zijn dan het hebben van een, op papier, fantastisch CV. Een plek waar freelancers en bedrijven elkaar kunnen opzoeken en inspireren om aan de wereld te laten zien dat ze hun leven echt kunnen inrichten zoals zij dat willen.

Begin 2016 komt daar een Workspace bij en nog een half jaar later een Academy.

Zo ontstaat ape. Een plek waar Avontuur, Passie en Enthousiasme de drie kernwaarden en het hart van het bedrijf vormen.

The Present

Sinds 2018 is ape een growth agency. Hier kunnen Professionals, zowel freelancers als werknemers, wekelijks terecht om zich aan te sluiten bij de ape community. Zij worden zorgvuldig volgens de kernwaarden avontuur, passie en enthousiasme uitgekozen en krijgen een aantal workshops aangeboden.

Zo bereidt ape de Professionals voor om echt te durven kiezen voor hun droomjob en niet alleen voor wat goed op hun CV staat. Een match tussen persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Dat is waar het bij ape om draait.

Hooray for all the brave professionals!

The Future

ape wil zoveel mogelijk bedrijfsvormen creëren om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Of dit nu via een growth agency, via workspaces, via privé ubs, via events of via een academy is. ape wil bedrijven en vooral de mensen in de bedrijven bewustmaken van het feit dat iedereen zijn leven kan inrichten zoals zij dat willen. Je krijgt tenslotte maar één kans.

Dus ga op zoek naar die droomjob, blijf jezelf ontwikkelen en deel jouw passie met anderen. Zo maakt ape samen met jou de wereld een stukje gezonder en gelukkiger.

ape is not a place it is a feeling...