What does the press say?
DIT ZIJN ONZE FAVORIETE COWORKING SPACES IN ANTWERPEN

In het prachtige Zurenborg vind je House of ape. Deze coworking space heeft een waslijst aan leuke voordelen. Het is heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft een secret terras waar je een frisse neus kan halen. In de keuken kan je zelf kokkerellen of schuif je liever aan bij de community lunch. Inspiratieloos? Dan mag je altijd raad vragen aan je coworkers.

Lees het hele artikel van Elle hier


Doe eens aan co-working

KEVIN STICKENS 22 juni 2016


House of ape

Met zo een naam, moet het wel fijn werken zijn. House of Ape is meer dan co-working, het is een community met een missie. Avontuur, Passie en Enthousiasme zijn er het credo. Inspirerende trainingen, interessante mensen en een cosy omgeving, meer moet dat niet zijn voor één of meerdere dagen in de week. Al vanaf 100 euro per maand heb je er je eigen werkplekje, de inspiratie die krijg je er gratis en voor niets bij.

Lees het hele artikel van What matters hier

House of ape als coworking community

MARC BALDUYCK


Zij spoelde destijds met het marketingbedrijf Pepperminds in Antwerpen aan. Ze vond Antwerpen wel iets hebben, ja. Caroliene van Eijck zette in dit opzicht met ape een eigen initiatief op. Ape staat voor Avontuur, Passie en Enthousiasme. Ape werd in een eerste fase zoiets als een coworking community tussen freelancers en bedrijven. Haar ambities liggen overigens heel hoog: tegen het jaar 2020 met zes coworking communities de grootste organisatie worden in Vlaanderen en Nederland.

Het gaat er geregeld druk aan toe in de Grote Hondstraat 44 in Antwerpen. Het House of ape op Zurenborg is een dynamische coworking community waar vandaag al verscheidene ondernemers en freelancers een eigen workspot huren om hun dagelijkse bezigheden uit te voeren. Ze kunnen er ook netwerken, inspiratie opdoen of trainingen volgen. Er is supersnelle wifi, er staan meeting rooms ter beschikking. Die vorm van het “nieuwe werken” heeft al verscheidene enthousiastelingen naar het House of ape gehaald. Het bindmiddel tussen de mediajongens, de marketinggirls, de DJ’s, e.a. is gewoon hun zin voor avontuur, passie en enthousiasme.Lees het hele artikel van de Gazet van Zurenborg hier