⤜ Beloftevolle jonge onderneemster: Manon Two Is a Crowd ! ⤛ | Blogberichten | ape
⤜ Beloftevolle jonge onderneemster: Manon Two Is a Crowd ! ⤛

⤜ Beloftevolle jonge onderneemster: Manon Two Is a Crowd ! ⤛

vrijdag 23 november 2018

Meet Manon! Onze vrolijke coworkSTAR die recent haar eigen kleurrijke PR kantoor 'Two is a Crowd' uit de grond heeft gestampt! Ze is niet alleen een stylish chick die weet van aanpakken, ze is ook nog eens begaan met onze planeet, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap!


Lees alles over deze beloftevolle jonge onderneemster en bosslady-in-wording!Hoi Manon! Gefeliciteerd met de APE'r of the month! Vertel eens, wat is de geschiedenis van Two is a Crowd ontstaan en wat is het net?

Ik richtte mijn eigen vennootschap Two is a Crowd 2 jaar geleden op. Two is a Crowd is een Positive Purpose PR en communicatie bureau.
Concreet verzorg ik persrelaties, schrijf ik (pers)teksten en organiseer ik (pers)events voor klanten die een positieve impact maken op ecologisch en/of sociaal gebied. Ik werk voortdurend samen met andere freelancers om deze succesvolle projecten neer te zetten, het is dus zeker geen one woman show :-)!Wat is je grootste Passie, Avontuur of waar wordt je het meest enthousiast van?

Mijn missie in het leven is een positieve impact maken. Ik word heel blij en voel letterlijk de energie door me heen stromen als ik een project neer zet dat mensen verbindt en bijdraagt aan een hoger doel dan puur winstbejag.
Mijn grootste avontuur? Dat is een gemakkelijke ;-) ! Ondernemen is voor mij één groot avontuur. Vol met ups en downs en een enorme leerschool die me veel voldoening geeft.
Mijn passie? Verhalen vertellen, mensen enthousiasmeren rond een leuk project, een event organiseren en de status qua challengen.Wie was je eerste of meest spannende klant?
Mijn meest spannende klant was Ben&Jerry's. Een mooie én grote klant met een bijzondere missie waar ik absoluut mijn beste beentje voor wou voorzetten. Ik werk nu bijna 1,5 jaar op projectbasis voor het merk en elk project weet me elke keer weer flink uit te dagen. Die uitdaging geldt trouwens ook voor andere klanten. Geen project is ooit hetzelfde, dus op dat vlak is mijn job een eeuwige leerschool.Wat is het verhaal achter de naam Two is a Crowd? Wij vinden het alvast een topnaam!
Two is a Crowd, Three is a Party!
Ik stond een keer op met deze quote van Andy Warhol en voelde meteen "dit wordt de naam van mijn bedrijf". Binnenkort krijg ik een nieuwe collega en dan zal de naam eindelijk ook écht logisch zijn. Met ons twee (TWO) zullen we met onze positive impact boodschappen hopelijk een nog groter publiek (CROWD) kunnen bereiken :-)!Hoe beïnvloedt House of ape jou (professionele) groei?
Ik werkte anderhalf jaar lang van thuis uit, bij klanten of vanuit een koffiebar en voelde me soms echt een nomade. Afgelopen zomer had ik eindelijk het gevoel dat ik het doorhad wat ondernemen was en wat er allemaal bij kwam kijken en dan stak er weer een nieuw gevoel de kop op: eenzaamheid. Hele dagen alleen werken kan soms zó saai zijn, je werkt wanneer je zou moeten ontspannen en vice versa.
Bij HOA heb ik een bende collega's gekregen waar ik mee kan lachen, filosoferen en ping pongen. Ik voel me op professioneel vlak hier echt thuisgekomen.Nog een laatste wijsheid die je onze lezers wil meegeven ;-) ?
Ondernemen is geen ponykamp. Deze quote zegt het helemaal voor mij : "Success is Like Being Pregnant: Everyone Says Congratulations, but Nobody Knows how Many Times You got Screwed." Ondernemen is hard werken, jezelf vaak tegenkomen en na falen direct terug moeten opstaan. Maar oh, boy is it worth it! Mijn gouden raad is dus om altijd flink te blijven doorzetten, maar op tijd met je co-work collega's een glaasje wijn te drinken en stil te staan bij het feit hoe fantastisch het wel niet is dat je je eigen koers kan varen. Dat je je missie kan uitdragen en daar ook nog van kan leven.
Dat is écht een cadeau om dankbaar voor te zijn :-)!


Lees alles op hun website Two is a Crowd of neem een kijkje op hun Instagram!