Meet our professionals


YOUR STORY

Jij bent op zoek naar een nieuwe werknemer, een toffe collega en de expert voor de openstaande functie. Dat kan knap lastig zijn om die zelf te moeten zoeken. Je besteedt uren op het internet, geeft bakken met geld uit aan recruitment bureau's en die jobboards halen ook niet veel meer uit. Vervelend, want de positie moet wel gevuld worden...

ape begeleidt, coacht en matcht Young Professionals aan toffe bedrijven zoals jullie. Elke week selecteren wij face to face de meest avontuurlijke, passioneelste en enthousiaste Young Professionals, die vervolgens een reeks workshops krijgen aangeboden. Wanneer zij deze workshops hebben afgerond, treden zij toe in onze Online Community. Vanaf dan zetten zij zichzelf en hun skills in de spotlight, zodat bedrijven zoals jij de tofste werknemers zo voor het kiezen hebben. Weg met uren zoeken, demotiverende gesprekken en geld weg smijten.


OUR PEOPLE

Hebben een lust voor het leven

Hebben het hart op de tong

Weten waar ze gelukkig van worden

Willen graag bijdragen aan het grotere plaatje


OUR SOLUTION

Je wil het slim en efficiënt aanpakken en geen uren besteden aan het werk te bekijken van onze poule. Don' worry, dat snappen we. Daarom kan je bij ape een briefing aanvragen waar wij op basis van jullie behoefte 5 van onze meest passende kandidaten voorstellen.


A PERFECT MATCH

De eerste ontmoeting is tussen jou en ape om goed in kaart te brengen welke persoonlijkheid jullie zoeken en wat de gevraagde skill set is. Vervolgens stellen wij 5 kandidaten voor en mogen jullie kiezen hoe en waar jullie de 5 kandidaten willen ontmoeten.

Jullie betalen eenmalig voor de briefing en niets anders. Makkelijk toch?