Stay tuned!

Why

Ben jij een gloednieuwe ondernemer? Een ondernemende werknemer? Een frisse freelancer? Een topmanager met een topteam? Super! Onze workspace is de plek die jij zoekt!

Het is nooit makkelijk om de geknipte werkplek te vinden. Het kantoor is inspiratieloos en thuis komt de kat op je toetsenbord soezen. En die gezellige koffiebar achter de hoek speelt altijd iets te luide muziek.

Wat je nodig hebt is een werkplek die je energie, focus en een fantastische vibe geeft. Een plek waar je je thuis voelt en waar je professioneel het beste uit jezelf kan halen. Een plek waar jij comfortabel en ontspannen aan de slag kunt. Wel, maak dan snel kennis met House of ape!

What

Kies voor een fijne flexplek in onze inspirerende workspace of voor een volledig ingericht privékantoor waar je met een team tot zes personen kan werken.

Naast je eigen desk kan je ook gebruikmaken van onze vergaderruimtes. Ook als je geen plekje hebt in onze workspace kan je terecht in onze vergaderruimtes. Stuur ons een mail voor meer info, we helpen je graag verder.

Alle bewoners van House of ape maken deel uit van ons team van experts. We matchen onze experts met bedrijven die op zoek zijn naar een bepaalde skill. House of ape is naast een werkruimte dus ook een stimulerend netwerk waarin je nieuwe kansen en klanten kan ontdekken!

How

We zijn op zoek naar experts met gevoel voor avontuur, passie voor wat ze doen en een stevige portie enthousiasme. Benieuwd naar wie hier al werkt? Ontdek het hier en ontmoet onze geweldige experts.

Benieuwd of House of ape ook jouw gedroomde werkplek is? Ontdek het tijdens onze gratis testweek. Het enige wat we je vragen is om achteraf een eerlijke review te schrijven. Wil je weten wat anderen zeiden? Kijk dan zeker eens bij onze Facebook reviews en Google reviews.

Op zoek naar een vergader- of eventruimte? Je vindt alle opties op deze deze pagina. Bij alle prijzen van de vergaderruimtes is koffie, thee, water, supersnelle wifi-verbinding en een geweldige host inbegrepen.

Some kind words

Dennis Moons

Ik ben al 2 jaar member en vind het nog steeds top om hier elke dag te zijn!

quotes
Dennis Moons
Store growers
Eline Goethals

Een dag in de week ape zorgt voor een perfecte balans!

quotes
Eline Goethals
Happiness
Ariadne Wils

Fantastische plek voor mijn team om op dagelijkse basis te werken!

quotes
Ariadne Wils
De draad van A
We are here!