The wall of ape

1 - 24 van 195 | posts per page
ape
ape
ape
ape
Wanderwood
Heb jij vertrouwen als ondernemer ? En hoe kan je vertrouwen laten groeien ?

www.wanderwood.be/coachcontent/heb-jij-vertrouwen-

0 apesmiles
ape
ArtistsUnited
De vraag bestond vanuit de sportsector naar een regeling voor activiteiten die zich eigenlijk in de grijze zone bevonden. Ook in de creatieve en artistieke sector kampte men met deze verzuchting: Hoe vrijwilligers betalen? Of natuurlijk ook, om een kat een kat te noemen, hoe mensen betalen met minimale sociale lasten en belastingen. Het zomerakkoord van de federale regering hakte nu knopen door: zo goed als iedereen wordt bijklusser, niet? Wat betekent dit voor de professionals in de sector? Wat zijn jouw bedenkingen?

'Elk voordeel heb zijn nadeel' Bij vrijetijdswerk is er geen opbouw van rechten in de sociale zekerheid. EIigenlijk dus het zelfde principe als bij de Kleine Vergoedingsregeling, het voordeel is namelijk tezelfdertijd het nadeel.
Voordeel: je betaalt geen sociale lasten en belastingen.
Nadeel: je betaalt geen sociale lasten en belastingen.
Als je geen bijdragen betaalt, kan je dus ook geen rechten opbouwen. Denk bijvoorbeeld aan pensioen of het 'statuut van de kunstenaar'. Je bewijst met dergelijke regeling dus niets voor je statuut.

0 apesmiles
ape
ape
Store Growers
Futuristische retro postkaarten van verre planeten.

Vreemde combo niet?

Toch zijn deze posters, ontworpen door NASA, zeker het bekijken waard!

https://apesinspace.co/collections/nasa-retro-posters

1 apesmiles
Ape Academy
Dream it. Wish it . Do it.

0 apesmiles
Ape Academy
Messy Bun - Getting stuff done

0 apesmiles
Ape Academy
Be Bold * Be Brave * Be You

0 apesmiles
ape
★ A w e s o m e breakfast in House of ape - Thnx Miss & Misses ★ #weareape #howapeareyou #businessnetwork #wearegrowing #houseofape #notaplaceafeeling #coworking #apeacademy #apecommunity #community #ape #forthebrave

0 apesmiles
ape
★ Y O U + Y O U R Business ★ Hooray! We are starting with a brand new education program where YOUR ideas are awesome! #weareape #howapeareyou #businessnetwork #wearegrowing #houseofape #notaplaceafeeling #coworking #apeacademy #apecommunity #community #ape #forthebrave

1 apesmiles
ArtistsUnited

RVA maakt het vanaf heden zo goed als onmogelijk om voor kunstenaars nog het 'statuut' te bewijzen. De winter staat duidelijk voor de deur. RVA heeft een nieuwe interpretatienota gebraakt over het zogenaamde 'statuut', de regels voor kunstenaars in de werkloosheidsreglementering. Zeer opvallend en negatief voor àlle kunstenaars is de nog striktere interpretatie over taakloon.


1 apesmiles
ape
ape
LumierePhotography
bff's

0 apesmiles
LumierePhotography
corporate headshot - professionele profielfoto

0 apesmiles
1 - 24 van 195 | posts per page