Chemistry Meeting // Feel the job vibe // Events // ape
Chemistry Meeting // Feel the job vibe

ape

ape inspireert jou het werkleven in te richten zoals jij dat wilt, zodat jouw job je favoriete happy place wordt. Iedereen in onze community wordt

read more

CONTACT


Grote Hondstraat 44
2018, Antwerpen
+32 32897783
info@houseofape.com
House of APE House of APE Antwerpen

Chemistry Meeting // Feel the job vibe

House of APE Antwerpen , België


Hey you!


We zoeken voor deze job een opgewekt, positief ingestelde dame of heer. Iemand met overtuigingskracht van de bovenste plank. Iemand die je moeder nog zou overhalen van de brug te springen. Een babbelaar eerste klas. Een echte alles uit de kast haler.

Iemand met empatisch vermogen en een goed luisterend oor. Iemand die dus zowel kan praten als kan luisteren. Zeldzame combinatie, dat weten we.

Iemand die super zelfstandig kan werken en geen team nodig heeft, maar uiteraard wel sympathiek en sociaal super vaardig is. Wij moeten vrolijk van je worden anders worden onze klanten niet vrolijk.

Wij zoeken een iemand die zijn hand niet omdraait voor het in elkaar knallen van een sales actie. Iemand die met weinig geld en middelen een heel eind weet te komen. Die snapt dat creativiteit niet alleen bij origami vouwers te vinden is.

Jij werkt naast je loon ook op commissie dus een goede dosis levensenergie en doorzettingsvermogen zal je zeker nodig hebben.


Maar wat moet je doen?

Lees hier verder.


-------------------------------


Het altijd moeilijk in te schatten of een vacature nu echt iets voor je is. Je kent het bedrijf niet, je kent de mensen niet en je wil eigenlijk nu al 100 vragen stellen...Geen probleem!

ape zoekt voor de leukste bedrijven de leukste werknemers. En om nu echt in te schatten of de onderstaande job bij jou past, organiseren wij een Chemistry Meeting op donderdag 20 februari om 19 uur.

Zo kan je voelen of het iets voor jou is, zonder gelijk op die zenuwslopende sollicitaties te moeten.


Klinkt dat als iets voor jou, meld je dan nu aan!


From 20 februari 2020 19:00
Till     20 februari 2020 20:30

Cost for apers: €0
Cost for non-apers: €0

We are there

JV
Ape
DV
ES
ES
Thomas more
UI/UX designer
ET
Vd
VS