Stay tuned!

Why

Iedereen wil een job waar je blij van wordt en waar je ‘s ochtends voor wilt opstaan. Maar waarom blijven we dan hangen in de job die ons ongelukkig maakt? Je denkt dat het wel meevalt, dat die burn-out jou niet overkomt en dat jij wel 10 uur per dag kan werken. Wake up! Je hebt maar één leven en jij kan kiezen hoe je die invult.

Het is onze droom om jou als (Young) Professional te helpen vinden waar jij nu echt blij van wordt. Dat doen we voornamelijk door eerst te kijken naar wie je bent, wat je leuk vindt en waar jij gelukkig van wordt. Beter dan je saaie CV updaten toch?

What

Iedere week tijdens onze Meet & Greet selecteren wij de meest avontuurlijke, passionele en enthousiaste professionals uit om gratis een reeks van workshops te mogen volgen. Daarna treed je toe tot onze online community en kan jij jezelf en jouw talenten in de spotlight zetten. Plaats jouw werk en talent online en scroll gerust voor alle vacatures. Onze partnerbedrijven zijn altijd op zoek naar nieuw talent en misschien wel naar jou!

En zoals we jou selecteren, selecteren we ook onze partnerbedrijven. Zo hebben wij zeker de leukste en meest innovatieve partnerbedrijven van België.

How

Door onze kernwaarden maken jullie altijd kans op een goeie match tussen jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur van onze partnerbedrijven. En als je naar één van onze events komt, kan je andere professionals en partnerbedrijven ontmoeten. En je maakt natuurlijk een goeie indruk op ons ape team. Dat komt weer goed van pas, als bedrijven briefings aanvragen.

Iedereen mag zichzelf en zijn of haar talent delen in onze online community. Je hoeft dus voor het moment niet op zoek te zijn naar een job, maar je laat graag wel het beste van jezelf zien.

Some kind words

Niels Romijn

De zoektocht naar de beste versie van jezelf begint hier!

quotes
Niels Romijn
Professional
Evelien Jansen

Inspiratie maar vooral ook ACTIE! Een dikke vette like van mijnentwege ;-)

quotes
Evelien Jansen
Professional
Isabel De Hartog

De worskhops die ape organiseert voor Grow The Life You Love zijn mega goed én leuk!!

quotes
Isabel De Hartog
Professional