Welcome at You + Your Business

Food For The Brave

Allereerst stellen we graag Food For The Brave aan je voor. Een sfeervolle avond waar entrepreneurial spirits zich samen rond de tafel zetten om te genieten van een heerlijk driegangendiner.

Entrepreneurial wie? Entrepreneurial spirits zijn mensen die houden van het leven. Mensen die begrijpen dat we werken om te leven en niet leven om te werken. Gaat er een belletje rinkelen?

Goed zo! Food For The Brave is een comfortabele en makkelijke eerste kennismaking met onze educatieve ontdekkingsreis voor slechts € 35.

We zullen je wat vertellen over de inhoud van het You + Your Business avontuur, maar nog meer laten we jou en je tafelgenoten graag aan het woord over relevante thema’s zoals het creëren van een sterke missie of jouw relatie met geld. Klinkt goed, toch?

Klik hier voor de volgende Food For The Brave >>>

You + Your Business

Nu is het tijd om ons enthousiasme te delen over You + Your Business. We noemen het You plus Your business omdat jij als persoon eerst komt in het leven, niet je werk of zaak.

Werk kan voor sommigen heel dominant zijn in het leven. Het geeft zin aan wie jij bent, maar voor sommigen is en blijft het simpelweg de manier om de rekeningen te betalen.

Werk zou in de eerste plaats iets moeten zijn dat jou plezier en voldoening geeft. Iets dat jou extra veel goesting in het leven geeft. Niet iets waardoor je eigenlijk liever heel de dag in bed wil blijven liggen!

You + Your Business is een educatief programma dat onder andere bestaat uit zeven dagen inspirerende workshops, een schitterend weekend in de Ardennen en een old school proclamatie! Om je kennis te laten maken met de inhoud van ons programma bieden we in mei nog twee Try Out Days aan. Wees er snel bij!

Klik hier als je wil bekijken wanneer de volgende Try Out Days doorgaan.

So now what?

Het zou geweldig zijn om je te ontmoeten tijdens een van onze Food For The Brave diners. Daar heffen we het glas, laten we ons culinair verwennen en ontdekken we meer over You + Your Business. En dat allemaal voor €35!

Ben je overtuigd en wil jij je graag ontwikkelen? Schrijf je dan gelijk in voor ons zevendaagse educatieve programma!

Tijden de workshops focussen we op jouw mindset, kennis en knowhow. Wij zijn een enorme fan van concrete tools waarmee je al je ideeën effectief in de wereld kan neerzetten. Daarom bestaan onze workshops uit een gebalanceerde mix van dingen die jij gaat doen en ideeën waar je naar gaat luisteren.

Hoe dan ook, op het einde van de rit ga jij naar huis met een verse drive om jouw leven te gaan inrichten zoals jij het wil!

Wil je graag een van de workshops uit proberen om te kijken of de inhoud je aanspreekt, kom dan naar een van onze Try Out Days. Voor slechts €173,50 krijg je een dag gevuld met nieuwe inzichten, concrete tools en fantastische mensen.


Meet our trainers

Life + Business Coach Shana Cornelis

I want to sign up for You + Your Business


Jieha! Jij wil niets liever dan ontdekken hoe jij je leven kan doen uitgroeien tot jouw droomleven. Een leven dat jou betekenis, een fantastische levensbalans en een heerlijke relatie met je werk je geeft.


Wie tekent daar nu niet voor? Om zeker te zijn dat dit ook voor jou staat te gebeuren, moet je nog maar twee dingen doen.


Neem om te beginnen je agenda erbij en check of je ons zevendaagse programma prioriteit kan geven in je planning. Daarna klik je de “sign up” knop hieronder aan om zeker te zijn dat je een plekje hebt tijdens het ongetwijfeld fantastische en leerrijke avontuur dat You + Your Business is. Gemakkelijker dan dat kan het niet!


Oh en hebben we al verteld… dat je nieuwe gepassioneerde mensen zal ontmoeten met een gedrevenheid die net zo vurig is als de jouwe!

Jij zal samen met hen deel gaan uitmaken van onze entrepreneurial movement en samen zullen we de wereld inspireren om ons voorbeeld te volgen!


Sign up!

Only for the brave

Als entrepreneurial spirit in hart en nieren begrijp jij als geen ander dat het leven niet alleen gaat om geld. Jij wil het leven in al zijn glorie en vormen beleven!


Toch herken jij je nog steeds in het volgende:

Je begint een slaaf van jouw eigen leven te worden;

Je hebt voortdurend het gevoel dat je achter de feiten aanholt;

Je energiepeil heeft een dieptepunt bereikt;

Je worstelt met een verpletterend verantwoordelijkheidsgevoel;

Je ervaart niet de vrijheid waar je naar verlangt;


Geen zorgen. Je bent lang niet de enige

Schrijf je nu in voor You + Your Business, maak deel uit van onze entrepreneurial movement en maak jouw droomleven waar!

Your investment

Soms is het nodig om in jezelf te investeren. Meer dan in je huis, werk of vrienden. Want hey, als jij niet blij bent, hoe kunnen die andere zaken dan groeien?


In onze ontdekkingsreis is het volgende inbegrepen:

Zeven dagen gevuld met verbazingwekkende workshops en een proclamatie;

Een coachweekend in de Ardennen gevuld met eyeopeners;

Al het lesmateriaal;

Gezonde & overheerlijke catering;

Een overnachting in de Ardennen;


De investering in You + Your Business voor 7 dagen is maar €1625.- excl. btw

Je kan je aansluiten als persoon of als bedrijf. Wat er het beste aansluit bij wat jij wil!