Stay tuned!

Why

I am not weird I am a limited edition... Herkenbaar? Terecht! Iedereen is uniek en daarom is het soms lastig om uit te zoeken waar jij nu echt oprecht gelukkig van wordt.

Sommigen worden geboren met een droom, de meeste mensen moeten die droom ontwikkelen. De Ape academy bestaat om jouw droom te ontdekken, te ontwikkelen en te delen. Zo sta jij elke dag blij op en ga je met een voldaan gevoel naar bed.

Wij geloven dat elke grote daad begint bij jou en niet bij je werkleven. Daarom creëren we een opleiding die vertrekt vanuit jou! You + Your business helpt jouw entrepreneurial spirit te ontwikkelen, zodat jij jouw droomleven vorm kan geven.

What

Ape academy biedt zowel een zevendaags traject als losse workshops aan. We vertrekken altijd vanuit het "how to" principe. Tegenwoordig gaan veel trainingen over geluk en meestal is het besluit dat jij de wereld kan veroveren en dat je kan zijn wie jij wilt. En dat is natuurlijk geen slecht vooruitzicht.

Maar hoe je dat precies aanpakt blijft een raadsel. Wat zijn de concrete opties en welke opties passen bij jou? Uiteindelijk eindig je met veel vragen en weinig actie. Wij willen je helpen met het concreet maken van je droom en vooral met welke acties je best onderneemt om die waar te maken.

Check onze kalender voor onze fantastische workshops of schrijf je in voor ons You + Your Business traject.

How

Klinkt goed! Maar wat nu? Zoek je een persoonlijk groeitraject? Een traject waarin het om jou draait en waarmee je concreet aan de slag kan? Een traject dat je helpt te beseffen hoe waardevol jij bent en hoeveel invloed je hebt?

Check ons zevendaags You + Your Business opleidingsprogramma. Wie weet is het wel een opleiding waar je baas voor wilt betalen.

Ben je misschien meer op zoek naar een ongedwongen diner waar je andere entrepreneurial spirits kan ontmoeten of gewoon wilt netwerken? Scroll zeker eens door onze workshops. Is je interesse gewekt, maar zit je nog met vragen? Geen probleem! We nodigen je graag uit voor een koffie of thee bij House of ape.

Some kind words

Dorien van Dun

Ik ben zeker content dat ik de ape academy gevonden heb. Echt een aanrader!

quotes
Dorien van Dun
EFICO
Joris Heyndrickx

Blijven ontwikkelen is voor mij belangrijk en bij ape kan dit op een toffe manier!

quotes
Joris Heyndrickx
Moonbeetle
Charlotte Briers

Super toffe en leerzame workshops bij ape! Ik ben er zeker een stuk wijzer en blijer van geworden.

quotes
Charlotte Briers
Citycubes