Our Coworking

Op zoek naar een Coworking, een Flexplek of een eigen Office Space? Wij bieden werkplekken in alle vormen en maten. Voor de freelancer, de zelfstandige of het kleine bedrijf met de wens voor een eigen kantoorruimte. Onze super cosy werkplekken zijn fantastisch en praktisch ingericht. Ook mag je gebruik maken van onze vergaderzalen en coachruimtes.

Wil je even ontspannen? Neem dan plaats aan de bar met een heerlijke koffie. Je lunch vergeten? Geen probleem, wij verzorgen een lunchbuffet voor al onze coworkers. Lekker en gezellig!

Our Meeting space

House of ape biedt verschillende vergaderzalen voor een intiem gesprek tot aan de grote jaarvergaderingen. Ben je op zoek naar een coachruimte, een plek voor die ene belangrijke meeting of juist voor een ontspannen losse babbel? Kom eens langs in House of ape.

Flatscreen, whiteboard en krijtbord zijn aanwezig en inbegrepen in de prijs. Naast een warm welkom krijg je ook heerlijke koffie, thee en water van ons. Uiteraard ben je van harte welkom om mee te lunchen aan onze gezellige bar. Alles wat je nodig hebt voor jouw meeting vind je in House of ape.

Our Consultancy

Ape heeft een super netwerk met fantastische ondernemers. Ben jij op zoek naar een Freelancer of klein bedrijf voor jouw project? Grote kans dat wij deze hebben. We helpen je graag met de juiste ondernemers in contact te komen om jouw resultaten te vergroten en je groei te stimuleren, zodat jij kan doen waar je echt goed in bent.

Ben jij een freelancer of zelfstandige op zoek naar nieuwe projecten? Meld je dan snel aan in onze ape community. Ben je een bedrijf op zoek naar de juiste expertise op welk vlak dan ook? Neem dan snel contact op met ape!

★ What's up in our awesome Coworking ★

WIFI
Awesome Coworkers with great ideas
Amazing community lunch
Meeting & event room
A fabulous host
Bike, bus, tram and train nearby
Kitchen with fridge & oven
Lockers & Storage
Real bean coffee
Printer, scanner, copy machine, tv, whiteboard & chalkboard
Unique location with secret terras
The best restaurants just around the corner
We are here!